top of page

GÜNEŞ TUTULMASINDA DUYGU KONTROLÜ VE SAĞLIK


Temmuz 2018 Güneş Tutulmasında agresyon, sinirlilik hali, tolerans eksiklikleri, kontrolsüz ağlama krizleri gibi duygusal durum bozuklukları yaşanması mümkün olabilir. İlişkilerde gerginlikler hatta kalıcı kırgınlıkların enerjilerini taşıyan Güneş Tutulmasının etkilerini azaltıcı ve bu sırada zihin-beden ve ruh olarak bizi desteklemesi için size önereceğim bazı kristaller, yine bu duygu durum bozukluklarını giderici çiçek özlerini var.

Teslimiyet veren en etkili taşların başında “Taşlaşmış ağaç” gelir.

Biz %80 sudan oluşuyoruz.! Insan vücudunda nehirler, denizler, okyanuslar enerji vardır . Su iç harekettir. Su elementi çakrası "Sacral çarka"dır. Duyguların yönetildiği noktadır.

Sacral çakra hareket yeteneği ve irade gücünün kaynağıdır. bu nedenle hedeflerine ulaşmak için gerekli olan yeteneklerin bağlı olduğu enerji merkezidir. Yaşam enerjisi deposu ve potansiyel doludur. Turuncu olan tüm taşlar bu yeteneklerimizi aktive etmek için kullanılabilir. Turuncu Kalsit, Karnelian gibi…

Sabır ve teslimiyet veren en etkili taşların başında “Taşlaşmış ağaç” gelir. Taşlaşmış Tahta bir sabır taşı, ruhsal dönüşüm hedefine doğru yavaş ve istikrarlı büyüme taşıdır. İnsana işleri aceleye getirmemeyi ama aynı zamanda akıntıya karşı kürek çekmemeyi hatırlatır.

Sabır için; Bach Çiçek özlerinden Beech’i biraz daha hoşgörülü olmaya ihtiyaç hissettiğinizde kullanabilirsiniz.

Empati ve anlayış için Akuamarin taşından destek alabilirsiniz. Tolerans, sevgi ve şefkat deposu olan Pembe kuvars, pembe turmalin, petalit veya pembe opal taşlarından duyguları dengeye gelmesi için kullanabiliriz. Bu konuda yardımcı olabilecek Dr. Bach remedy’ler ise; Holly ve Heather.

Fiziksel Sağlık; Tutulmanın Yengeç burcunda gerçekleşmesi dolayısıyla; bedenin su tutması, şişmesi ve kilo almış gibi gözükmesi çok mümkündür. Bu durumları desteklemesi için; Kırmızı kayatuzu, Rodonit, Hematit gibi detox etkisi yaratan kristalleri seçebilir ve limonlu zencefil suyu ve kiraz sapı çayı içebilirsiniz. Ayrıca midede ve diğer sindirim sistemindeki problemler için Sitrin ve Kehribar önerebilirim.

Fiziksel sağlığımızda meydana gelebilecek değişimler için yine su ile bedeni canlandırmak yengeç yeniayı için çok güzel bir uygulamadır.

Bunun için; tüm bedeniniz için küvet yoksa ayağınız için banyo suyu yapabilirsiniz. Ilık bir suya gül kuvars, topraklanmak için dumanlı kuvars, enerji için kristal kuvars, sindirim sistemi için karnelian koyalım. 20 damla gül yağı, gül yaprakları ve 3 yemek kaşığı epson tuzu veya 1 yemek kaşığı karbonat.

Tüm bunları karıştırın ve içine girin. 20 dakika boyunca içinde kalın. gözünüzü kapatın.

Tüm bu taşları ;

www.kironsifaatolyesi.com

adresinde bulabilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdaki ritüeli yapabilirsiniz…

Yengeç Yeni Ay Ritüeli;

İlk olarak tutulma gününde annemizi ve anneliğimizi onurlandırın. Hatta Atalarınızdaki tüm anneleri ve kadınları. Bunu nasıl yaparız;

Bir elimize Gül Kuvars alalım avucumuza titreşimlerinin yayıldığınız birkaç dakika hissedelim. Diğer elimizi de tüm bağlarımızı kurduğumuz göbek kordonlarımızın çıktığı bölgeye koyalım ve derin 2-3 nefes alıp verelim. Kendimizi düşünelim, anneliğimizi…Ve karşılıksız 9 ay boyunca bebeğinizi karnınızda taşıdınız;doğduktan sonra beslediniz, büyüttünüz, esirgediniz ve korumaya çalıştınız…Kendinizi onurlandırın.

Annenizi düşünün şimdi de; Aynı şekide karşılıksız 9 ay boyunca sizi karnınızda taşıdı ;doğduktan sonra besledi, büyüttü, esirgedi ve korumaya çalıştı…Annenizi onurlandırın.

Tüm bu kristalleri, taşları nasıl kullanalım diye soruyorsanız; YouTube kanalımdaki yayından detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. İzlemek için linke tıklayın.

https://www.youtube.com/watch?v=Jkkn4RL4zXE&t=28s

Gaye Döşer

Kozmik Merkez

Cosmic Energy Magister

Crystal Healer

Therapist, Teacher

242 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page