top of page

11 Ağustos Güneş Tutulması Ritüelleri


11 Ağustos 2018 tarihinde 18 derece Aslan’da gerçekleşecek güneş tutulmasında Dünyanın neresinde olursak olalım tutulmadan enerjisel olarak etkileneceğiz. Özellikle enerji çalışmaları yapanlar en çok etkilenebilecek naif hassas kişiler…

Bu enerjilerle çalışıp tutulmanın etkilerini minimum seviyeye düşürebilirsiniz. Kristallerin enerjilerinin arttığı bu tutulma dönemlerinde, yüksek titreşimli kristallerle çalışırsak, meditatif çalışmalarımızı verimin en üst seviyeden alabiliriz.

Güneş Tutulması esnasında Ay, Dünya ile Güneş arasına girer. Bu durum Ay ile olan bağlantımızı kuvvetlendirirken; Güneşle olan bağlantımız da bize beden zihin ve ruh dengemizi sıfırlamamız için bize fırsat sunuyor. İçsel olarak güçlü ve derin değişimlerin inşa edileceği bu müthiş zaman diliminde yapabileceğimiz çok şey var tabii.

Her güneş tutulması bir yeni aydır ve yeni aylar yeni adımlar atma zamanlarıdır. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayda Merkür de Aslan burcunda Retro olduğu için, yeni adımlar atmak, başlatmak istediğiniz şeyleri çok iyi araştırıp gözden geçirmenizi, enine boyuna düşünüp, en başından ta en sonuna kadar tekrar iyi planlamanızı ve değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Merkür geri giderken gerçekleşen bu tutulmada kristallerle derin tefekkür meditasyonları yapabilirsiniz. Bunun için elinize Mavi Dantel Akik, diğer elinize de Florit taşı alıp tefekküre dalabilirsiniz. Bunun için sadece bir kelimeye odaklanıp size gelen düşünceleri izlemelisiniz. Nefesinize odaklanmanız yeterli…

Güneş tutulması için ise; Dünya gezegeniyle yani toprakla bütünleşmek ilk önereceğim şey size. Toprağa oturun ve derin birkaç tane nefes alın ve verin.

Bu tutulmada size destek verecek tüm bu olumsuz duygularla baş etmenize yardımcı olabilecek Dr. Bach çiçek özleri “Holly” ve “İmpatiens”.

Tükenmişlik ve kaçma duygusu yaratan tahammülsüzlük duygunuz oluşur ise; o zaman da “Heather” ile destek alabilirsiniz.

Bu çiçek özleri için bana başvurabilirsiniz.

İkinci olarak size Amber ve Sitrin Kristalinin o muhteşem enerjisine davet ediyorum.

Amber; Böcekler ve Bitkiler gibi fosilleşmiş organik maddelerden oluşan harika ve etkileyici bir reçine…

Amber bizi güneşe bağlayan sımsıcak bir Güneş taşıdır. İçimizi ısıtır ve tanıdık bir rahatlık ve doygunluk hissi verir. Tabii bir de en önemlisi tutulma sırasında hepimizin ihtiyacı olan enerjiyi geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Eğer Moldavit taşı veya Tektit ile eşleştirilmesi, olumlu ve başarılı bir iç dönüşüme yardımcı olabilir.

Sitrin taşı; Güneş’in hitap ettiği Solar Plexus çakrasını ve bu enerji merkezine bağlı olarak çalışan tüm önemli iç organlarının tutulmada düşebilecek titreşimlerini yeniden yükseltmek için çok önem arz ediyor bence.

Jüpiter’in abartılı etkisi sayesinde aşırı ego ve hırs ile ilgili zarar görebilecek utanç, dostlarını kaybetme, aşırı gurur gibi duygularımızı da onarmak için sitrin taşı çok iyidir. Karar almamız gerekecek durumlardaki zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olur. Kişinin kendine güvenini yerine getirdiği gibi kendine saygısını da tekrar kazandıracaktır. Sitrin aynı zamanda bolluk ve bereket tezahür ettirmek için de iyidir.

Bu taşları kullanırken nasıl bir meditatif çalışma tasarlıyorsanız; unu unutmayın. Enerji çalışmalarınızda ritüelinizin içinde daima bir enerji temizleme ve dengeleme kristali (Kiyanit, Kristal kuvars, Şungit, selenit) bir de topraklama taşı (Siyah turmalin, Obsidyen, apaçi gözyaşı veya hematit) olsun.

Nasıl bir meditatif çalışma yapabiliriz diye soran gözlerle bakanları hissedebiliyorum😊

İşte size birkaç önerim;

1.Muhteşem kristaller Sitrin ve portakal yağı ile yapılan bir tutulma banyosu

2.Doğada seçtiğiniz çimenli bir bölgenin içine taşlarla çizdiğiniz (sitrin, selenit, Mavi dantel akik, amber, şungit, krizokol, florit taşlarından oluşabilir) yuvarlak bir ızgaranın tam merkezine oturarak tefekkür çalışması

https://www.n11.com/magaza/astroshop/dekorasyon-ve-aydinlatma-1000604

3.Gece yatarken yastığınızın altına koyduğunuz selenit ve güneş taşı sizi Ay’ın ve Güneş’in enerjisiyle dengelenmenize yardımcı olacaktır.

4.Tutulmadan 6 gün önce ve 6 gün sonraya kadar temizlemeye gerek olmayan organik kehribar kolyenizi takmak. Kolyenizi akşam çıkarıp dinlendirip, sabah tekrar takmanız gerektiğini belirtmek isterim.

https://urun.n11.com/tasli-kolye/kehribar-amber-kolyelik-P238931118

Bununla beraber; aşağıdaki olumlamalardan gözünüze en çok batanları çalışabilir, kök duygularınıza daha yakın bir kapı bulabilirsiniz.

* Saygı, sevgi, takdir ve zarafetle çevriliyim. Kendime sevgim ve onayım, diğerlerinden saygı sevgi takdir olarak bana yansır.

*Artık daha önce fark etmediğim iyiliği görmeye istekliyim. Baktığım yerde, gördüğüm şeyde ve içimde barış var. Güvendeyim

* Hayatın sonsuzluğundan bolluğundan beslenmek benim doğuştan gelen hakkımdır. Her günüme hayatımdaki zenginlikleri fark ederek ve şükrederek başlarım. Zenginliğimi şükranla çoğaltırım.

*Öfkeyi bırakıyorum, affediyorum. Endişeyi bırakıyorum, affediyorum. Barış sadece bende başlar. Umut doluyum.

* Bir kapı kapanırken, başka bir kapı açılır. Yeni fırsatlarla, yeni deneyimlerle, yeni sevinçlerle dolu yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum.

*Yeni kapıları açarken, yeni eşikleri atlarken hep sevgi ve umut doluyum. İlahi olarak seviliyor ve destekleniyorum. Güvendeyim

* İçimde ve çevremde barışı seçiyorum. Barış için konuşuyorum, barışı konuşuyorum. Önyargıları, öfkeyi, aşağılamayı bırakıp anlayış, sevgi, şefkate tutunuyorum.

* Zorunlulukları, dayatmaları, katılığı bırakıyor; esnekleşiyor ve seçimlere odaklanıyorum. Tüm ilişkilerimde, onlar da ben de özgürüz.

Duam; tutulma tüm evrenin en iyi ve en yüce hayrına olsun...

Sevgiler

Gaye Döşer

Kozmik Merkez

Cosmic Energy Magister

Crystal Healer

Therapist, Teacher

www.kozmikmerkez.com


544 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page