top of page

Paranız ve Duygularınız


Merhaba,

Arkası yarın dizimize kalan son bölümden devam ediyoruz...

Para; Para; Para......

3. Para ile bağlantılı olan duygularımızı bulmak. Mesela; işten öğlen yemeğine çıktığımızda yemek yeriz ve bir tabak yemeğin para değeri bize para=yemek bağlantısı kurdurabilir. Paranın yetmemesi veya akışının kesilmesi bize aç kalabileceğimiz şeklinde bir korku yaratabilir. Böyle düşünerek duygularınız ile paranın bağlantısını bulabilirsiniz…

Eğer bu konulara tefekkür etmek gerekirse her bulduğunuzu serbest bırakarak devam etmenizi öneririm. Tefekkür çalışmasında aynı meditasyon gibi; gözünüzü kapatın ve paranın bağlı olduğu duygularımı bulmaya niyet ediyorum deyin ve tüm benliğinizle buna odaklanın.

Taşlardan destek almanız hem konsantre olmanızı hem de zihninize üşüşen düşüncelerden sizi koruyacaktır. Bunun için MAVİ DANTEL AKİK ya da MAVİ KİYANİT taşını şiddetle tavsiye ederim.

4. Para veya bolluk enerjisi ile çalışan Kristal Izgaraları iş yerinizin yada evinizin temiz enerjili bir odasına kurabilir ve olumlama çalışabilirsiniz. Bizim Kristal ızgara kitlerimiz arasında böyle bir kitimiz var; aşağıdaki linkten edinebilirsiniz.

Bolluk ve Bereket kristal ızgara kiti

Bolluk ve Bereket Kristal Izgara Kiti

5. Fazla paranız olmasından korkar mısınız? Eğer cevabınız evet ise bunu altındaki duygu bağlantılarını veya bilinçaltındaki duygunuzun bağlantısını bulmanız lazım. Genellikle aç kalmak, evsiz kalmak gibi ölümle sonuçlanmasından korkulan durumlar içerir.

Ölüm korkusu büyük ve çalışılması gereken bir konudur. Bağlantıları oldukça yayılabilir.

Ölüm hakkındaki düşüncelerimizi geliştirip olgunlaştırmamız lazım. Bu bağlamda İnanç çok önemlidir. Teslimiyet ruhu ve kabul de bu şekilde kendiliğinden gelişecektir.

6. Parayla ilişkinizi güçlendirmek için yapmanız gereken bir fedakarlık var. Sizden daha fazla parası olan insanlara küskünlüğünüzden ya da kızgınlığınızdan vazgeçmeniz gerekecek!

Parası olan insanlardan hoşlanmıyorsanız, onlardan biri olmak zor olacaktır. Zengin insanlara otomatik, bilinçsizce olan tepkilerinizi yeniden programlamak için kolları sıvamanın zamanı geldi artık.

Parayı getireceği gücü için istiyor ve kullanıyorsak, o zaman bizde kompleks yaratmış olaylara derin bir dalış yapmamız gerekmektedir. Eğer bu yaşamımızda yok ise böyle durumlar ve kıtlık bilinci dediğimiz durumlar geçmiş yaşam ya da atalarımızın yaşam kodlarından DNA’mıza kodlanmış olabilir.

Bu günkü para ile ilişkimiz çocukluğumuzdan kaynaklanıyor, biz küçük yaşlarda “para senaryoları”geliştirdik. Bunlar, finansal davranışlarımızı yönlendiren paraya dair inançlarımız oldular.

Para enerjisini alıp kabul ettiğinizde en güzel farkındalıkları tatmaya başlayacaksınız. Tüm bollukların ve paranın aslında Dünyadaki oksijen gibi herkese ulaştığını, her yeri sardığını ama bizlerin düşüncelerle gelişini ya da paylaşımını bloke ettiğimizi fark edeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken düşüncelerinizi yakalamak, konuşmalarınıza hakim olmak yeterli…Para ile ilgili zihinlerinizi dolduran yalan-yanlış ve en önemlisi size ait olmayan kalıplarınızı temizleyin ve bolluğu, bereketi hayatınıza davet edin.

Öyle bir imajinasyon yapın ki En iyi ve en güçlü hayrınıza olarak kapılardan bacalardan dolup taşarak hanenize dolsun….

Sevgiler

GayeDöşer Kozmik Magister, Zoraester,

Terapist, Öğretmen

496 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page