top of page

27 TEMMUZ AY TUTULMASI RITUELI


27 Temmuz Kova burcunda Ay tutulması

Kova burcunda gerçekleşen ay tutulmasının en çarpıcı duygusal durum bozuklukları, dışarıya çıkmak için yerinde duramayan agrasif enerjilerden doğabilecek öfke patlamaları, egonun yüksek dozda dengesizlikleri, kıskançlıklar, düşünmeden yapılan eylemler sonucu hayal kırıklıkları olabilir.

Siz bu hafta önereceğim Çiçek özü; Dr. Bach çiçek özlerinden İmpatiens.

Tutulmanın etkilerinden bir tanesi olan acelecilik ve bundan doğan sakarlık ve kaza enerjileri ile ilgili… İmpatiens için diğer anahtar kelimelerimiz; Sabırsızlık, sinirlilik, hayal kırıklığı ve aşırı zihinsel gerginlik, öfke.

İmpatiens; Hayatlarında çok sabırsız ve asabi olan kişilere, Marsın tutulma enerjisi ile birleştiğinde ortaya çıkan aşırı enerjik yapı ile hızlı konuşan ve hareket edenlere, kıpırdanan, sürekli saate bakanlara yardımı dokunabilir:) Bu remedy’i kullanırsanız size desteği büyük olacaktır.

Mars’ın bu yüksek dengesiz enerjisini ancak Venüs’ün uyumlu ilişkiler yaratan, şefkatli, toleranslı, hoşgörülü enerjiye sahip kristalleri ile dengeleyebiliriz. Bu taşların başında rubelit yani kırmızı turmalin gelir.

27 Temmuz’daki Kanlı Ay tutulmasında etkisi altına girebileceğimiz tüm duyguların dengelenmesi için Kök çakra ve Kalp çakralarının dengeli enerjisine ihtiyaç duyacağız. Rubelit hem kalp hem kök çakrasını dengeler. Meridyenlerde bloklanmış enerjilerin akışını kolaylaştırır ve topraklama etkisi sayesinde duyguların acı veren tortularının altındaki tüm stresli enerjileri alır götürür. Rakipsiz bir kalp şifa taşıdır ve kök çakradaki kısıtlayıcı kalıpları da iyileştirerek kişinin kendisini daha sevgi dolu ve daha sevilen, korunan ve desteklenen hissetmesine yardımcı olur.

Size önermek istediğim yumuşacık enerjisi ile sizi pamuklara sarmalayacak ve ying enerji taşıyan Kalp ve Kök çakrasının o muhteşem kristali MORGANİT.

Morganit; Ruhsal büyüme için en çok ihtiyacımız olanları bize sunan İlahi şefkat frekansı yayar. Hafızamızın derinliklerinde kaybolmuş travmaları bilinç düzeyine çıkararak bunları tekrar yaşayıp temizleme fırsatı verdiğinden eskiden kalma yaraların iyileşmesini kolaylaştırır. Atalarımızdan veya çocukluğumuzdan bu güne dek taşıdığımız travmatik yüklerin, borçların veya alacakların helalleşmesinin mümkün olabileceği enerjileri taşıyan Ay tutulmasında Morganit taşı bizim geri vermek, bırakmak yada artık vazgeçmek gereken ağırlıklarımızdan kurtulmamıza tam destek verecektir. Morganit’i bu tutulmada kalp üstünde tutmak faydalı olacaktır.

Rubelit ve Morganit hakkkındaki tüm bu özellikleri okuduktan sonra aklınızdan geçen ilk soruyu duyar gibiyim;

Peki bu güzel özelliklerinden nasıl ve ne şekilde yararlanacağım?

İşte size güzel bir ritüel;

Karma Meditasyon Ritüeli

Hedef; Atalardan gelen karmaların ve çocukluk travmaları için yükleri salıverme için günlük Kristal Ritüel + Negatif Enerjiyi topraklama

Ritüel Zamanı; 24-25-26-27-28-29 Temmuz günleri

Gerekli malzemeler;

  • Sağ el için kalp çakrası enerji bilekliği; Kiyanit

  • Gece ve gündüz takmak için; Rubelit kolyelik

  • Ruhu rahatlatma, acıları ağrıları dağıtmak için; Selenit

  • Negatif enerji, stres ve gerginliği gidermek için; Şungit taşı

Adımlar;

Uyandığınızda, negatif enerjiyi temizlemek ve topraklanmak için alanınızı Palo Santo spreyi veya enerji temizleme spreyi ile temizleyin. (Kiron Atölyesinde bulabilirsiniz.)

Üzerinizde taşıdığınız takıların ve taşları hatta kıyafetlerin enerjilerini de gerekirse temizleyin. Odanızda kristal yada taşlar varsa onlarında temizlenmesi gerektiğini unutmayın.

Selenit taşınızı sol elinizde ve Şungit taşınızı sağ elinizde tutarak rahat oturmuş bir pozisyon bulun. Seleniti, koruma ve tüm liflerinde yayılan ışıltılı beyaz ışığın “Kutsal Nur” ışığı olarak düşünün, ruhunuzu sakinleştirin ve enerji bedeninizi dengeleyin

.

Sungit, duygusal dirençleri ortadan kaldırır ve geçmişten gelen acıları iyileştirmek için her türlü stresi ve alanın içindeki statik enerjiyi dengeler.

Gözlerini kapatın ve 3 kez derin nefes alın ve nefesinize odaklanın. 3 ‘e kadar sayarak nefes alın; 3’e kadar sayarak nefesinizi tutun ve 3 sayıda verin. Gelen giden düşünceleri arabaların yoldan geçmesi gibi sadece izleyin.

Şimdi düşünceler yavaşladığı zamanlara geldiniz. Arabalar az geçiyor artık…

Hangi olayın aklınıza geldiğini gözlemleyin. Korku mı hissediyorsunuz? Keder? Ağlama hissi? Derin bir sevgi? Çok mu mutlusunuz?

İlk olarak ne zaman da yada kaç yaşındasınız? Ne yaşadınız? Bunun için kendinize acıyor musunuz? Kızıyor musunuz? Yargılıyor musunuz? Bedeninizin hangi bölgesinde hissediyorsunuz? Bırakın enerjisi su yüzeyine çıksın.

Şimdi sesimizi duyabilecek yükseklikte tekrar edelim;” Şu an hissettiğim tüm duyguları yaratan enerjilerini serbest bırakıyorum. Bana hizmet etmeyen her enerjinin dünyanın merkezine, Dünyaya faydalı enerjiler haline gelerek gönderilmesine niyet ediyorum.” İstediğiniz gibi söyleyin, her tekrarda daha kuvvetli hissedin.

Enerjilerin tamamen boşaldığını hissettiğinizde, el ve ayak parmaklarını oynatarak bedeninizi fark edin. Gözlerinizi açın.

Kristallerinizi, kendi doğalarına uygun bir şekilde temizleyerek ertesi sabah kullanmak üzere bir kesenin içine kaldırın.

Kalp çakrası Enerji bilekliklerinizi (Kıyanit )sağ elinize takın. Gün boyunca meditasyondan sonra size uyum, hoşgörü, sevgi ve anlayış verecektir.

Gün boyunca titreşiminizi artırmak için Rubelit kolyeliğini boynunuzda tutun. Rubelit; size her zaman korunduğunuzu ve sevildiğinizi hatırlatma görevinde bu ritüelde…

Bu bileklik ve kolyeliği takmadan önce temizleyip, güneşte şarj edip akort yapmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu konuda benim Youtube’daki videolarımdan destek alabilirsiniz.

Akşam olduğunda artık yatmak için hazırlanırken, bileklik ve kolyeliğinizi çıkarın, temizleyin ve bir kutunun içinde dinlenmesi için bırakın.

Bu adımları 6 gün boyunca uygulayın. Eğer vakit yok diyorsanız; 26-27-28 Temmuz günleri de yapabilirsiniz.

Kristallerin ve taşların temizlenmesi, akordu için; Youtube’daki “Gaye Döşer” kanalına abone olup videolardan seyredebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=R5PbPF62ngQ

Ayrıca Atalardan gelen enerjileri nötrlemek için, ek destek isterseniz aşağıdaki linkten Izgara kiti çalışmamı satın alabilirsiniz.

https://urun.n11.com/hediyelik-esya/atalar-karma-izgara-kiti-P270876380

Ayrıca N11’de “Astroshop” mağazamızda Selenit taşı, Şungit taşı, Kiyanit bileklik ve rubelit kolye satılmaktadır.

Şifa Olsun

Gaye Döşer Kozmik Merkez Cosmic Energy Magister Crystal Healer Therapist, Teacher www.kozmikmerkez.com

667 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page