top of page

Arkası Yarın; Yüreğinin söylediği gibi yaşa..


Kendimizle olan ilişkilerimize kaldığımız yerden devam ediyorum.

Yüreğinizin sesini dinlemek, kalbinizin istediği gibi yaşamak için kendinizi gerçek anlamda her yönü ile kabul etmeli, koşulsuz yargılamadan sevmeli, kendinize olan inaçlarınızı kuvvetlendirmelisiniz diye bahsetmiştim önceki günkü blog yazımda...

Peki başka nasıl uygulamalar yapabiliriz? Ya da bunu nasıl kolaylaştırabiliriz?

İşte Kendini kabul etmeyi ve sevmeyi kolaylaştırıcı altın anahtarların devamı;

3. Vücudunuzu, zihninizi ve ruhunuzu besleyerek yapabileceklerinizin en iyisini yapmaya ve hissetmeye özen gösterin. Eğer atalet enerjiniz var ise, bunun bir eylem planı yapıp uygulayarak üstesinden gelebilirsiniz.

İyi beslenerek (gerekiyorsa kendinize uygun bir diyet uygulayarak), egzersiz yaparak ve bolca dinlenerek vücudunuza iyi bakın.

Diyet yaparken size yarımcı olan kristallere “DOĞA RUHLARI KRİSTALLER” kitabımdan bir göz atın. İşte size bir kopya; içinde silisyum bulunan AKİK TAŞI diyet için çok iyi bir destekleyicidir. Zira silisyum D vitamini, glukosamin ve kalsiyumun genel faydalarını arttırdığı için diyet için de gereklidir.

AKİK TAŞI

4. Zihninize ve Ruhunuza özen göstermek sizi gençleştirir ve günlük yaşamın günlük stresleri ve zorluklarıyla başa çıkmanıza yardımcı olur. Her gün yapacağınız 5-10 dakikalık bir sessizlik meditasyonu harika etkiler yaratacaktır. Burada niyet ve dileklerinize uygun Kristal ızgaralar kurup zihne çapa da atabilirsiniz. Kutsal desenli metal plakaları alıp, temiz enerjili bir köşenize kurabilir, çalıştırabilirsiniz.

Bu desenlerden birine ulaşmak için; resmin üzerine tıklayabilirsiniz...

5. Eviniz ya da en çok yaşadığınız mekanın alanlarındaki negatif zon enerjilerini nötrleme size ek fayda sağlar. Bunu da yapabilmek için bir Kristal Taş terapistine başvurabilirsiniz; ya da ORGONİT kullanabilirsiniz. Orgonitlerle ilgili bilgiyi aşağıdaki linkten alabilirsiniz.

6. Günün belli zamanlarını güçlendirici olumlamalara ayırın. Olumlama yaparken konsantrasyonunuz için; DUMANLI KUVARS, LAPİS LAZULİ’den destek alabilirsiniz.

YEŞİM VE YAKUT taşları da değişime direncinizi ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir.

İmajine (Hayal) ettiğimiz her düşünce biliyorsunuz eterik bedenimize de birer maket halinde oluşur yani enerjisi hazırıdır. Kader planına uygun zamanda ve kararlı olduğumuzda tezahür ederek gerçeklik kazanır. Bu yüzden bir de imajinasyon kabiliyetinizi destekleyen taşlardan yardım alabilirsiniz. Bunlardan bazıları; KEHRİBAR, KARNELİYAN VE TURUNCU KALSİTTİR.

Bu taşları kullanıp 2. Ve 3. Çakranıza yayılan titreşimleri ile birlikte yapılan imajinasyonlarda mutlaka GÖRME, KOKLAMA, TAD ALMA, DUYMA VE DOKUNMA duyularınızı da devreye sokmalısınız. Gerçeğe dönüşebilecek imajinasyon, sizinde içinde olup tüm duyularınızı çalıştırdığınız zaman olanıdır.

Aşağıdakiler güzel örneklerdir…

*Kendim ve insanları seviyorum. İnsanlar da beni seviyor.

*Kim olduğumu, düşündüklerimi, söylediklerimi ve yaptıklarımı seviyorum.

*Kendimle ve herkesle olumlu ilişkiler kuruyorum.

*Kendimin, hayatımın ve çevremdekilerin kıymetini biliyorum. Şükür içindeyim ve güvendeyim.

*Her deneyimim önemli, her deneyimim öğretici. Tüm deneyimlerimi sevgi ile anıyorum. Büyüyor, gelişiyor, ilerliyorum.

*Saygı, sevgi, taktir ve zarafetle çevriliyim. Kendime sevgim ve onyım, diğerlerinden saygı, sevgi ve taktir olarak yansır.

*Taşımayı, saklamayı, acımayı bırakıyor; sevmeyi, anlamayı ve yardım etmeyi seçiyorum. Özgürüm

7. Kendinizle kurduğunuz yeni iletişim doğrultusunda gelişmeleri takip etmek için bir günlük tutabilirsiniz. Koyduğunuz hedefleri uygularken İlk haftalarda her şeyin yolunda olduğunu fark edebileceğimiz bir takip kağıdı da çok güzel iş görür. Takip edeceğiniz konular, Duygular, Olumlamalar, Sağlık(diyet, Egzersiz), Bağışlama, İnançlar, Meditasyon, Davranışlar ve eğer tutuyorsanız günlük yazıları…

Şimdi Kabul etmeyi ve koşulsuz sevgiyi öğrenmeye yardımcı olacak bir meditasyon uygulaması veriyorum. Sessiz ve rahatsız edilmeyeceğinizi bildiğiniz bir kutsal alanınızda meditasyonu uygulayabilirsiniz.

YÜREĞİNİN SÖYLEDİĞİ GİBİ YAŞA

Bu uygulamayı temizlenmiş ve akortlanmış SİYAH TURMALİN VE KUNZİT TAŞI ile yapabilirsiniz.

Temizlenen taşlara yüklenen niyet;

Siyah Turmalin taşı için; Seni kendimle uyumluyorum. Bilgi alanındaki her muhteşem şifayı benim arınmam, temizlenmem, rahatlamam, topraklanmam için kullanmana niyet ediyorum. Teşekkür ederim.

Kunzit taşı için; seni kendimle uyumluyorum. Bilgi alanındaki her muhteşem şifayı benim koşulsuz sevgiyi, sınırsız nezaket ve toleransı deneyimlemem için kullanmana niyet ediyorum.

MEDİTASYONA GEÇİŞ

Sol elinizin içine siyah turmalin, sağ elinizin içine ise pembe bir Kunzit taşı alın.

Gözlerinizi kapatın ve derin birkaç tane nefes alın. Eğer diyafram nefesi çalışmışsanız bu daha etkili olacaktır. Nefesinize odaklanın, hiçbir şeye takılmadan sadece gelen düşünceleri izlediğinizi deneyimleyin. Bırakın geçip gitsinler…

Kendinizi büyük bir kapının önünde hayal edin, Ahşap oymalı koyu ceviz rengi bir kapı..

Kocaman bir tokmağı var. Kapıyı çalın. Nazik ve bembeyaz giyinen biri kapıyı açıyor, eliyle sizi içeriye buyur ediyor. Tam içeriye girerken; ortada kocaman bir MOR alev görüyorsunuz. Şimdi üzerinizde bulunan tüm elbiseleri çıkarın ve mor aleve atın. Artık bu eski elbiselere ihtiyacınız yok. Bu eski elbiseleri size başkaları giydirdi. Çıkarken bunları bırakıp, daha rahat edeceğiniz kıyafetler seçip giyeceksiniz. Mor alevin dönüştürücü gücü ve Siyah Turmalin taşının taşıdığı bilgilerin yardımı ile geçmişinizden, artık size faydası olmayan alışkanlıklarınızdan ve düşünce kalıplarından arınıyorsunuz ve temizleniyorsunuz.

Şu anda aklınıza düşen her düşünceyi serbest bırakıyor ve biraz daha özgürleşiyorsunuz.

Sizinle uyumsuz olduğunu gördüğünüz tüm bu enerjilerin yerine KUNZİT taşının o muazzam şifası doluyor.

Hissedin….

Alevin sıcaklığını teninizde hissedebiliyorsunuz.

Biraz daha ilerliyorsunuz ve farkediyorsunuz ki; burası uçsuz bucaksız birbirinden muhteşem canlılarla dolu bir orman. Manolya çiçeklerinin kokusunu alabiliyorsunuz. Yapraklarının arasından süzülen güneş ışığı içinizi ısıtıyor. Kuş seslerinin güzelliği adeta büyülüyor. Bir ağacın altına oturuyor ve sırtınızı dayıyorsunuz.

Şimdi size söylediğim tüm duygular için 1 dakika düşünmenizi ve zihninizin sizi götürdüğü bir anınıza gitmenizi istiyorum. Anınıza gidin ve oradaki duyguları serbest bırakın ve özgürleşin…

Suçluluk, güvensizlik, korku, pişmanlık, sevgisizlik, korku, utanç, rencide olmak, korku, alay edilmek, pişmanlık ve bağımlılık…

Siyah turmalin taşının titreşimi serbest bırakmanızı kolaylaştıracaktır. Ona ve kendinize güvenin …

Temizlenen enerjilerin yerine Kunzit taşının bilgileri rehberliğinde temiz enerjiler yerleşecek ve derin bir anlayışla fark ettiğiniz duygularının artık olumlu karşılıklarını edinmen için teşvik edecektir. İmgelemeler bittiğinde, oturduğunuz yerden kalkıp Mor ateşin yanına dönebilirsiniz.

Tam şu anda rahatlamış ve sizi tutan her şeyden kurtulmuş olduğunuzu hissediyor ve biliyorsunuz….

Mor alevin yanında duran size verilmiş yepyeni elbiseleri görüyor ve hemen üzerine giyiyorsunuz.

Artık; yeni doğmuş bir bebek gibi yeni ve daha sevgi dolu, kaliteli, eğlenceli, neşeli ve sağlıklı bir hayata başlamak üzere istediğin her planı ve hedefi gerçekleştirebileceğini biliyorsunuz… Bundan böyle sadece kendiniz ve diğerleri için barışçıl düşünceler üretiyorsunuz, Öz-sevginiz ve saygınızı koruyarak iç sesinizden ve kalbinizden gelen çözümleri dinleyip kulak veriyorsunuz. Özgür ve kararlı bir insansınız. Yüreğiniz sevgi dolu bir yaşama hazır…..

Tekrar koyu ceviz rengi kapıya yöneldiğinizde görevli size artık kendinizin kapıyı açıp çıkabileceğinizi söylüyor, “hayat senin” diyor size. Direksiyon sizde…

Kapıyı açıyor ve yepyeni hayatınızın ilk adımını atıyorsunuz…..

Şimdi yavaş yavaş oturduğunuz sandalyeyi veya koltuğu ve bedeninizi hissetmeye başlayın….Hazır olduğunuzda gözlerinizi açabilirsiniz.

2. BÖLÜMÜN SONU

Gaye Döşer

Kristal Şifa Terapisti, Öğretmen

www.kozmikmerkez.com

www.kironsifaatolyesi.com

199 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page